Prilikom online kupovine kupac  zadržava sve pogodnosti, popuste i uslove plaćanja koja imaju i prilikom kupovine posredstvom telefona, e-mail-a ili faxom. Plaćanje se vrši preko računa i pouzećem. Troškovi isporuke se obračunavaju u zavisnosti od mase proizvoda ili njihovog zbira. Ako je naručeno više proizvoda sabira se njihova zajednička težina i na osnovu toga se određuje cena isporuke. Svi proizvodi imaju izraženu težinu tako da imate informaciju na vašem predračunu ( koji je poslat na vaš mail po potvrdjivanju porudžbine ) koliko će da košta isporuka. Može doći do grške u upisivanju težine proizvoda, tako da može biti odstupanja u ceni dostave. Klijent plaća cenu dostave putem kurirske službe. Cenovnik: Postexpress; Aks-express. Može doći do promene kurirske službe u slučaju da kurirska služba, koju je kupac odabrao, nije u mogućnosti da preuzme paket. Tada mi biramo prvu slobodnu kurirsku službu i zato može doći do razlike u ceni dostave.

Porudžbina može biti otkazana,bez obaveštenja ili uz obaveštenje email-om, telefonom, sms-om, viberom, ukoliko na stanju ne bude dovoljna količina artikala, ukoliko je nepotpuna ili netačna adresa za dostavu, neispravan broj telefona ili u ostalim slučajevima kada to bude neophodno. Usled toga kupac neće imati nikakva prava ili potraživanja prema sajtu zenskives.com.

Sve porudžbine primljene 14h radnim danima, biće Vam isporučene u roku od 48h  od vremena prijema porudžbine. Porudžbine koje primimo posle ovog vremena, subotom i nedeljom biće vam isporučene za 72h.

Ostavite odgovor

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

Nema proizvoda u korpi. Nema proizvoda u korpi.