Reklamacija kupljenog proizvoda | Ženski Donji Veš
Posted in Fashion
Reklamacija kupljenog proizvoda

  Jednostrani raskid

Kupac ima pravo da u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora o kupovini proizvoda bez navođenja razloga jednostrano raskine ugovor. Jednostranim raskidom kupac se oslobađa svih ugovornih obaveza, osim neposrednih troškova povraćaja robe.

U slučaju da proizvod ne odgovara opisu proizvoda koji se nalazi na ovom sajtu, ili kupac smatra da je proizvod oštećen, ima pravo na reklamaciju kupljenog proizvoda u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda.

Prijem reklamacije može izvršiti pismom, telefonom, faxom ili e-mailom, a neispravan proizvod je dužan da dostavi ličnim dolaskom ili poštom.

U slučaju da kupac odustane od kupljenog proizvoda, ima pravo na povraćaj novčanih sredstava. Ukoliko je, u trenutku otkaza, proces isporuke bio u toku, korisnik je dužan da plati troškove tog procesa.

Troškove reklamacije i povraćaja snosi kupac.

Vraćena roba mora biti kompletna i u originalnoj i neoštećenoj ambalaži.

Ako kupac kupovinu vrši ličnim dolaskom a ne preko sajta, ima pravo zamene za veličinu ili drugi proizvod u slučaju da proizvod koji je kupljen nije odgovarajući.

Aenean iaculis ligula dolor, eu sollicitudin mi ullamcorper ut. Curabitur feugiat, tellus id volutpat euismod, quam ipsum mattis velit, et tincidunt lorem elit nec enim. Quisque mollis consectetur sem eu dapibus. Pellentesque ornare non dui at laoreet. In tempus, est eu ullamcorper tempus, nibh ipsum pellentesque est, ut viverra nunc est et velit

There are no reviews yet.

Ostavite odgovor

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart