O nama

Naša Firma

Hvala Vam što ste izabrali baš nas, nadamo se dugoj i uspešnoj saradnji

Da bi olakšali kupovinu našim kupcima otvorili smo sajt zenski-ves.com. Web sajt nastao je u novembru 2011. godine i namena mu je da olakša prodaju i kupovinu proizvoda pravnim i fizičkim licima. U svakom trenutku možete videti proizvode koje imamo, odaberete šta vam se sviđa i poručite preko sajta. Ne morate više da lutate i da gubite vreme tražeći, sada vam je sve tako blizu.Trudimo se da  budemo partner u poslovanju i stvorimo najlakšu kupovinu. Na web sajtu zenski-ves.com klijenti mogu da zadovolje sve svoje potrebe na jednom mestu i po najpovoljnim cenama. Sve što poručite preko sajta, dobijate u originalnom pakovanju i naravno imate pravo na reklamcaiju, baš kao i u svakoj drugoj prodavnici. Profil naših kupaca su fizička i pravna lica koja očekuju da ceo proces nabavke bude što brži i lakši, uz niske troškove i visok nivo ponude.

Naša Misija

U srcu svega što radimo je naša duboka posvećenost ostvarivanju izuzetnosti i promovisanju pozitivnih promena. Naša misija je da inspirišemo, podržavamo i osnažujemo ljude širom sveta da ostvare svoje najveće potencijale i doprinesu boljem sutra.

Naša Vizija

Naša vizija je svet u kome svaki pojedinac ima priliku da ostvari svoje najveće potencijale i živi ispunjen i srećan život. Vizionari smo koji teže stvaranju globalne zajednice koja neguje raznolikost, poštuje sve individue i radi zajedno ka održivijoj i prosperitetnijoj budućnosti.

Osnivač

Kada sam započinjala ovu avanturu, moj cilj je bio da stvorim prostor gde će svako pronaći komade koji ne samo da izgledaju fantastično, već se i osećaju fenomenalno. Donji veš ne bi trebalo da bude samo funkcionalan komad garderobe, već nešto što vas inspiriše i podiže vaše samopouzdanje iz dana u dan. 

25,000+ Zadovoljnih Kupaca

25,000+ Zadovoljnih Kupaca

Sa zadovoljstvom želimo podeliti sa vama jedan poseban trenutak – prešli smo granicu od 25,000 zadovoljnih kupaca! Ovo je za nas više od brojke; to je potvrda poverenja i podrške koje ste nam pružili tokom naše zajedničke avanture.
3 Nagrade

3 Nagrade

Sa ogromnim zadovoljstvom i ponosom želimo podeliti sa vama fantastične vesti – osvojili smo ne jednu, ne dve, već čak TRI prestižne nagrade! Ovo je za nas ne samo potvrda našeg rada, već i priznanje koje dolazi od vas, naše dragocene zajednice.
20 Godina Iskustva

20 Godina Iskustva

Prošlih 20 godina bila su putovanje puno izazova, ali i prelepih trenutaka koji su nas oblikovali i definisali kao brend. Od naših skromnih početaka do današnjeg dana, naša posvećenost kvalitetu, inovaciji i zadovoljstvu kupaca ostala je nepromenjena.

Naši Partneri

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

Nema proizvoda u korpi. Nema proizvoda u korpi.