Posted in Fashion

Šta vaš omiljeni izbor donjeg rublja govori o vama

 

Sledeći put kada kupujete donji veš na mreži, obratite pažnju na boje koje ste odabrali, jer je nedavno istraživanje u Velikoj Britaniji otkrilo da je boja donjeg veša odraz vaše ličnosti. Pa što vaše donji veš kaže o vama?

 

Crno:

Znate što želite i kako to dobiti. Snažni ste, odvažni i dobro se snalazite. Drugi se dive vašoj ambiciji i bezvremenskom stilu. Skloni ste dominantnoj vezi i ponekad možete sakriti svoje istinske emocije.

 

Belo:

Negujte jednostavne stvari u životu i izuzetno sa malo održavanja. Možda ćete naići kao samouvereni i ozbiljni, ali vi ste srdačni romantičar u srcu. Vaša ljubavna i brižna priroda omogućuje vam da prijateljstvo bez napora

 

 

Crvena:

Strastveni i magnetski, vi ste onaj koji je u središtu pažnje gde god da krenete. I ne biste je imali na bilo koji drugi način. Potpuno ste svesni svojih jakih točaka i koristite ih u potpunosti u korist kako drugi ne bi mogli odoleti vašem šarmu.

 

Svetle boje:

Zabavno volite, razigrani i život svake zabave – uvek ste na korak. Imate jedinstveni ukus koji vas izdvaja iz gomile. Vaša avanturistička priroda znači da ste spremni za bilo šta, u bilo kom trenutku – što vas čini popularnim kod apsolutno svih.

 

Tamne:

Vrlo ste praktična osoba, ali to ne znači da ste jako napeti, upravo suprotno. Opušteni, bez ičega sakriti. Sviđa vam se biti spremna na sve u svakom trenutku. Birate klasične stilove, što vas čini ikonom stila među vašim prijateljima.

There are no reviews yet.

Ostavite odgovor

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart